loading 0%
info@espauntravel.com

Де відпочити в Карпатах? Куди поїхати цього літа? :: Lowcost UA - Espaun Travel

Де відпочити в Карпатах? Куди поїхати цього літа? :: Lowcost UA

Повчитись основам писанкарства на майстер-класах. Вишиванки та речі для дому з автентичною вишивкою. Зійти на гору Хом’як, Синяк, Петрос чи Яблуницький перевал. Кататись на лижах, санках чи сноуборді на одній з шести гірськолижних трас. Місцеву мінеральну воду з одного із більш ніж 200 джерел – можна прямо в лісі.

Здорове харчування всіх типів(трьох- і п’ятиразове, дієтичне, дитяче і доросле по меню). Поблизу від Пилипця – унікальне джерело природньої газованої мінеральної води. А в самому селі – велика кількість кафе, готелів і SPA-салонів.

Житло тут є в садибах, приватному секторі, міні-готелях, є котеджі і будинки для великої компанії. Поселення Велятино, де є унікальне стадо буйволів (єдине в Україні). Ви аєте змогу доїхати до Яремче автобусом з Івано-Франківська або прямим автобусним туром. Існують тури до Коломиї, але цілком можливо дістатися до Івано-Франківська, а звідти доїхати автобусом. Підкорення трас різної складності, гірських вершин на лижах, сноубордах. Також у нас один з найбільших україномовних телеграм каналів про тревел (понад 100 тисяч підписників). Проект почався в 2012 році з твіттера, де публікувались лоукост пропозиції і акції авіакомпаній.

карпати відпочинок куди поїхати

Тут знайдуться розваги для усіх, а що найголовніше – на будь-який гаманець. Всім, хто здає житло для відпочинку та зацікавлений в залученні нових клієнтів, рекомендуємо додати інформацію про нього в каталог сайту. Всюди лежить сніг, вершини здаються ще вище. Відправляйтеся в Карпати – там вас чекає казковий відпочинок 2023. Для відпочиваючих добре розвинена інфраструктура. У ресторанах і колибах годують смачно, їжу готують переважно з місцевих натуральних продуктів. Прожили вони там три місяці і були дуже раді.

Відпочинок в Карпатах навесні

Жителі розкажуть, що тут бував імператор Франц Йосиф, а його спадкоємець Король Франц Йосип певний час навіть жив в Коломиї і що тут більш ніж достатньо цікавих місць. Хтось називає Буковель заїждженим курортом Карпат, а хтось карпатською классикою. Взимку – це топовий гірськолижний курорт, в який з’їжджаються українці і не тільки. Влітку в Буковелі працюють велотраси, можна порибалити на форель, організовані прогулянки на конях по горах. Тут можна відпочивати і спокійно, і активно. Якщо мрієш про пізнавальне дозвілля, візьми екскурсію курортом або по прилеглій місцевості.

Путівник по Хмельницькій області

На території національного природного парку «Синевир» функціонує «Реабілітаційний центр бурого ведмедя», який допомагає тваринам відновитися після життя в жорстоких умовах. Вольєр для ведмедів суперкомфортний, він розташований в лісі на ділянці 12 га. Для резидентів також облаштовані басейни і штучні барлоги, ігрові конструкції, висаджені плантації чорниці, малини і ожини. Тут навіть є локації для маленьких ведмежат. Обов’язково побувай тут – отримаєш масу світлих емоцій.

Це озеро вважається найвисокогірнішою водоймою в Україні та розташоване на висоті 1801 м над рівнем моря. Прекрасні краєвиди довкола та гірська водойма просто заворожують око. Проте на жаль, недобросовісні туристи часто засмічують це райське місце. Йдучи до озера пам’ятайте, що біля нього заборонено розпалювати вогнище та ламати сосну, яка росте поруч, оскільки вона під охороною. Це селище знаходиться поруч з припливом Черемоша в 31 км від залізничного-станції Ворохта. У 2001 році популярний гуцульський музикант Роман Кумлик, закоханий в свій край, побудував в цьому місці музей творів мистецтва і музичних інструментів. Справа успішного батька продовжує його донька Наталя.

Ясіня: історія, готелі, відпочинок

Є для ідпочивальників і більш звичні розваги – можна вирушити в гори на велосипеді, попаритися в чанах, порибалити на форель або осетра. Популярні маршрути – стежка Довбуша, соляна печера. У Буковелі до пандемії часто проводили різноманітні фестивалі та заходи. У це місце також їдуть насолодитися місцевою їжею і гуцульським колоритом.

І, якщо тобі до нині не доводилося бувати тут, як то кажуть, саме час. Це село офіційно вважається найдовшим в Україні. А ще тут ви можете зупинитись, щоб мандрувати Карпатами, оскільки тут зручна https://yar-tur.kiev.ua/ транспортна розв’язка та є прекрасна туристична інфраструктура. Тут є і смачна гуцульська їжа, і навіть пиво, яке варять у Микуличині, проте знають про нього далеко за межами України.

Копіювання матеріалів можливе тільки за згодою редакції. Для інтернет-видань обовʼязковим є пряме посилання з відкритою індексацією у першому абзаці на статтю, що цитується. Матеріали з плашкою PROMO публікуються на комерційній основі.

Це справжня перлина оздоровчого туризму, адже тут розкидано біля 1000 джерел цілющої мінеральної води. Маленьке селище надзвичайної краси, яке збирає не лише тисячі туристів, а й любителів спорту. Ворохта — центр підготовки українських спортсменів, одна із відправних точок сходження на Говерлу, а ще місце з неймовірною пам’яткою. Якщо вам подобається активний образ відпочинку, а душа вимагає веселощів та розваг — вирушайте в Буковель. Вибір розміщення в готелях всіх категорій і приватних котеджах, варіантів відпочинку і розваг великий, і цей фактор приваблює чимало іноземців.

У місті є своя приватна броварня, яка виготовляє 4 сорти хмільного напою. Також працює російська лазня, фінська сауна, більярд, можна прогулятися по місцевих визначних пам’ятках на гірському велосипеді. Туристів в цьому місці з радістю приймуть готелю. Активний відпочинок у вигляді велотурів, походів в гори, рафтингу, катання на конях. Також тут неважко підшукати собі житло, адже у поселенні туристична інфраструктура знаходиться на належному рівні. До послуг мандрівника – готелі, садиби, колиби, ресторани, пункти прокату туристичного спорядження та інше. Карпати ваблять своєю недоторканістю, чарують своєю красою, сповнюють легені чистим повітрям та допомагають людині по-новому глянути на навколишній світ.

By : Admin9763 Date : 25 srpna, 2016 Category : Uncategorized Comments :

Book with us today and save up to 60% on hotels and flights worldwide.
SEARCH NOW
Translate »