loading 0%
info@espauntravel.com

ТОП-5 найбільш унікальних пам'яток Івано-Франківської області - Espaun Travel

ТОП-5 найбільш унікальних пам’яток Івано-Франківської області

Кам’янисті пагорби розташовані поблизу села Вовчинець на околиці Івано-Франківська. І з них уже можна побачити 8 вершин Карпатських гір. Віднедавна вони облаштовані для туристів зручними та романтичними оглядовими майданчиками. Під замком існувала ціла система підземних ходів. Кажуть, один з них вів до вежі, що тепер розміщена на території парку у Надвірній. Хоча ці ходи не збережені, але закинуті підземні приміщення Пнівської фортеці існують дотепер. Палац-садиба графа Рея знаходиться в селі Приозерне (колишня назва Псари) Рогатинського району Івано-Франківської області.

куди поїхати на вихідні івано-франківська область

Є як і спокійніший – сімейний варіант, так і швидкісний екстремальний з поворотами. Також неподалік водограю Кам’янка є сірководневе джерело мінеральної води типу „Нафтуся“, а ще чималі галявини для пікніків та наметів. Це місце ще відоме тим, що неподалік розташована резиденція колишнього президента України Віктора Ющенка. До речі, особливо трансільванія мальовничий водоспад тоді, коли він повноводний – навесні під час танення снігів чи після злив. Івано-Франківська область знаменита пішохідними маршрутами в Українські Карпати. Туристів захоплюють не тільки мальовничі гірські хребти, сині озера і дивовижна флора і фауна, а й оригінальні місцеві традиції, що збереглися до наших днів.

Водоспад Манява (Івано-Франківська область)

Цей розгалужений маєток колись був розкішним будинком колишнього президента України, а зараз відкритий для публіки як музей. «Карпатський трамвай» – це один з найпопулярніших туристичних маршрутів, який діє у селищі Вигода, що на Івано-Франківщині. Маршрут називають унікальним тому, що туристи мандрують вузькоколійною залізницю, яка побудована ще за Австо-Угорських часів. До слова, ширина вузької колії становить 760 мм. Унікальний трамвайчик рухається зі швидкістю 5км/год, тож ви зможете детально роздивитися усе навколо.

Манявський водоспад

5 серпня 1737 року в монастирському храмі засіяла чудотворна ікона Гошівської Божої Матері (XVIII століття; копія Ченстоховської ікони), котру ще називають «Царицею Карпат». Ікона була коронованою в 2009 році Папою Римським Бенедиктом XVI. Якщо ж ти не можеш відмовитися від готельних зручностей, зверни увагу на 4-зірковий Verhovel Hotel. Чистота, затишок і шикарний вид з вікна гарантовані. Їхати на авто по трасі Р20 на схід до м.Городенка, звідти повернути на північ, перетнути Дністер і доїхати до с.Литячі.

КОЛОМИЯ – МІСТО ПИСАНОК

Цей варіант має багато цікавих локацій, які підійдуть для романтичного, сімейного чи колективного відпочинку. Розпочати маршрут можна з відомої колишньої резиденції екс-президента Януковича – Межигір’я. Вона розташована всього за 15 кілометрів на захід від центру Києва.

By : Admin9763 Date : 15 listopadu, 2017 Category : Uncategorized Comments :

Book with us today and save up to 60% on hotels and flights worldwide.
SEARCH NOW
Translate »